Razgovor sa korisnikom:Igor Windsor

Izvor: Wiktionary
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Dobro došli!

Pozdrav, i dobro došli na W(j)ečnik. Nadamo se da će Vam se ovdje svidjeti i da ćete odlučiti da ostanete. Mi ovdje redovno pratimo stranu nedavne izmene, tako saznajemo za nove zanimljive članke i riječi, tko je trenutno aktivan, šta trenutno radi, i šta je u proteklom vremenu urađeno. Pozivamo Vas da učestvujete i u prevođenju članaka/reči na druge jezike. Evo nekih dobrih linkova za novopridošle:

Nadamo se da ćete uživati ovde dajući svoj doprinos i postati naš stalni član!

  • Možete se potpisivati na stranicama za razgovor koristeći četiri tilde ( ~~~~ ). Snimanjem se na tom mestu generiše Vaše ime, trenutno vreme i datum.


Prijatan rad!

--Kolega2357 (razgovor) 22:17, 11 februar-вељача 2014 (UTC)

Preusmjeravanja

Vidim da si napravio preusmjeravanja za koregija‎, citara‎ i horeg‎, ali uvjeren sam da se to ne ovdje ne radi nego svaki oblik riječi ima svoj "članak". Ijekavica i ekavica, latinica i ćirilica, horeg i koreg, itd. Pitati ću Štambuka. --Orijentolog (razgovor) 19:52, 18 februar-вељача 2014 (UTC)

Pitao sam i (nažalost) u pravu sam. To mi je inače bila prva lekcija na Wječniku: stavio sam Teheran kao interwiki među Tehran pa su mi objasnili da ne ide tako. Ja ću sada poslagati alternativne oblike za sva tri unosa. Ti slobodno na Wikipediji stavljaj veze na oblik iz naslova, ako nema napraviti će se kad tad. Štambuk je uostalom rekao da i ekavica i ćirilica tek slijede. --Orijentolog (razgovor) 09:47, 19 februar-вељача 2014 (UTC)